AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun karısını görmek

Kahve falında komşunun karısını görmek

Kahve falında komşunun karısını görmek kötü halin son bulacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun karısını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde verilen sözleri tutmak zorlaşabilir veya uzlaşmak zor olabilir.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında komşunun karısını görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun karısını öpmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşu karısı görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Kahve falında komşu karısını görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına delalettir.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına inanılır.

Kahve falında karısını tokatlamak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına inanılır.

Kahve falında karısıyla evlenmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir