AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu karısı görmek

Kahve falında komşu karısı görmek

Kahve falında komşu karısı görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hayırlı haberlere, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında komşu karısı gördüyseniz:

  • Unutmayın ki şeytan ayrıntılarda gizlidir.

Kahve falında komşu karısını görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun karısını öpmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun karısını görmek kariyer sahibi olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu karısı görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı karısı görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, insanları kıracağına alamet eder.

Kahve falında karısının görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında karısının boğazını kesmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir