AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını tokatlamak

Kahve falında karısını tokatlamak

Kahve falında karısını tokatlamak o kimselerden menfaat göreceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işlerin yoluna gideceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında karısını tokatlamak gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, yatırımlarınızı veya ailenizle ilgili endişelerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında karısını tokatlamak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tokatlamak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet eder.

Kahve falında eşini tokatlamak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında anne tokatlamak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini tokatlamak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine işarettir.

Kahve falında kızını tokatlamak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birini tokatladığını görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini tokatlamak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, fal sahibinin kazancının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir