AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun kapısını açmak

Kahve falında komşunun kapısını açmak

Kahve falında komşunun kapısını açmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun kapısını açmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan işaretler veya aldığınız sinyaller sizi çok fazla tatmin etmeyebilir.

Kahve falında komşunun kapısını açmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camii kapısını açmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında ahşap kapı açmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kapıları açmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba kapısı açmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı açmak kapamak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına işarettir.

Kahve falında arabanın kapısını açmak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilitlemek açmak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir