AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya misafir olmak

Kahve falında komşuya misafir olmak

Kahve falında komşuya misafir olmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında komşuya misafir olmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Kahve falında komşuya misafir gitmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında komşuya misafir olmak çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında komşuya misafirliğe gitmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık misafir ağırlamak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirlere yatak yapmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında misafire kek yapmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında misafirlere hizmet etmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında misafire yemek ikram etmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir