AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun mutfağını görmek

Kahve falında komşunun mutfağını görmek

Kahve falında komşunun mutfağını görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun mutfağını gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gereken konulara şu an zaman ayıramazsanız, ileride dağıtılacak ödüllerden pay almanız zor olabilir.

Kahve falında komşunun mutfağını görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Kahve falında mutfak tülü görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında mutfak tezgahı görmek güzel işler yapacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük mutfak görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında mutfakta kaplumbağa görmek karısının çok mutlu olacağına, koyu sohbetler edeceğine yorulur.

Kahve falında mutfak görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer mutfak tezgahı görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfak önlüğü görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir