AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör kapısı görmek

Kahve falında asansör kapısı görmek

Kahve falında asansör kapısı görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, eline büyük paralar geçeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansör kapısı gördüyseniz:

  • İlk adımı atan siz olursanız durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Kahve falında asansör kapısı görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak fakirliğinin biteceğine, yaşadığı stresin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansör kapısını açmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında asansörle çıkmak inmek adının tüm dünyaya yayılacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk asansör görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörde tuvalet görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, o işi canlandıracağına alamet eder.

Kahve falında asansörde çıkmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle yerin altına inmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, bazı sorunların başgöstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir