AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör kapısını açmak

Kahve falında asansör kapısını açmak

Kahve falında asansör kapısını açmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör kapısını açmak gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Kahve falında asansör kapısını açmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansör kapısı görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kapı açmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı açmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı açmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok kapı açmak isteklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çelik kapı açmak maddi kayıpların olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir