AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya un vermek

Kahve falında komşuya un vermek

Kahve falında komşuya un vermek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına inanılır.

Kahve falında komşuya un vermek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak yeni işlere kalkışabilir veya yeni maceralara atılabilirsiniz.

Kahve falında komşudan un almak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuya un vermek sağlığının bozulmayacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden un istemek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına işarettir.

Kahve falında unu kurtlu görmek konforunun artacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında güveli un görmek maddi açıdan rahata erileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına inanılır.

Kahve falında bir torba un görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday un görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir cuval un görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir