Kahve falında komşuyu ziyaret etmek

Kahve falında komşuyu ziyaret etmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında komşuyu ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında komşuyu ziyaret etmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Kahve falında komşu ziyareti görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında komşu ziyaretine gitmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalet eder.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine gitmek saygın ve ünlü biri olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında hastane ziyareti görmek ticarette öne geçeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ziyaret etmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında cami ziyaret etmek kişinin bundan zarar göreceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishaneye ziyaret etmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir