AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu ziyareti görmek

Kahve falında komşu ziyareti görmek

Kahve falında komşu ziyareti görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında komşu ziyareti gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında komşuyu ziyaret etmek eşlerin muhabbetinin artacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu ziyaretine gitmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu ziyareti görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını ziyaret etmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastaneye ziyarete gitmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayram ziyareti görmek yeni çalışmalara girişileceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatır ziyaret etmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir