AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının görmek

Kahve falında karısının görmek

Kahve falında karısının görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karısının gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında karısının deli olduğunu görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yaşamına renk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın karısı olduğunu görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Kahve falında karısını çirkin görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dayı karısı görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan ve karısını görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında karısını evlendiğini görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir