AnaSayfa / Genel / Kahve falında komaya girmek

Kahve falında komaya girmek

Kahve falında komaya girmek hayatının güzelliklerle dolacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında komaya girmek gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir.

Kahve falında komaya girmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında komadan çıkmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbana girmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kıyafetle suya girmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir camiye girmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz tuvalete girmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir eve girmek haneden birinin ayrılacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tekrar işe girmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir