AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir eve girmek

Kahve falında dar bir eve girmek

Kahve falında dar bir eve girmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, işlerinin kolaylaşacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında dar bir eve girmek gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında dar bir eve girmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yere girmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında dar tuvalete girmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında dar yola girmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir tuvalete girmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında dar kapıdan girmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dar bir tünele girmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında dar bir yere girmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir