AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekrar işe girmek

Kahve falında tekrar işe girmek

Kahve falında tekrar işe girmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında tekrar işe girmek gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Kahve falında tekrar işe girmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye tekrar girmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tekrar sınava girmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fabrikada işe girmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka işe girmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yolunda devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında işi girmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında devlette işe girmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir