AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş kolye görmek

Kahve falında taş kolye görmek

Kahve falında taş kolye görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş kolye gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında zümrüt taşlı kolye görmek dış ticarete atılacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işarettir.

Kahve falında yeşil taşlı kolye görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil taş kolye görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine işaret eder.

Kahve falında mor taşlı kolye görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli taşlı kolye görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı altın kolye görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli taşlardan kolye görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş kolye görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir