AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı kolyeler görmek

Kahve falında taşlı kolyeler görmek

Kahve falında taşlı kolyeler görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kesesinin dolacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı kolyeler gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında taşlı altın kolye görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında değerli taşlı kolye görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında zümrüt taşlı kolye görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, prestij kazanılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı kolye görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş kolye görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz taşlı kolye görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor taşlı kolye görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlı kolye takmak sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir