AnaSayfa / Genel / Kahve falında asalı adam görmek

Kahve falında asalı adam görmek

Kahve falında asalı adam görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, büyük kazanç elde edileceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asalı adam gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir açıklamadan veya pozisyonunuzu almadan önce olayları her açıdan ele almanızda fayda var.

Kahve falında asalı adam görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asalı dede görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamla evlendiğini görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında çatıdan düşen adam görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında peçeli adam görmek itibarını geri kazanacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah giyen adam görmek kısmetinin bollaşacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir