AnaSayfa / Genel / Kahve falında asalı dede görmek

Kahve falında asalı dede görmek

Kahve falında asalı dede görmek yolunun açılacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, prestij sahibi olunacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine yorulur.

Kahve falında asalı dede gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Kahve falında asalı dede görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında asalı adam görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına işarettir.

Kahve falında ölen dedemle konuşmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş dedesinin mezarını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında dede evini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dede ve babaanne görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalet eder.

Kahve falında dedemi hasta görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hasadının tarlasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölen dedeyi hasta görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir