AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın parçalandığını görmek

Kahve falında yılanın parçalandığını görmek

Kahve falında yılanın parçalandığını görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın parçalandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yılanı parçalara ayırmak bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın parçalandığını görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı parçalayarak öldürmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara tabir olunur.

Kahve falında yılanı iki parça görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan parçası görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, borçların kısa sürede kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan parçaları görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde et parçası görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam parçaları görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir