AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın parçalanması görmek

Kahve falında ayın parçalanması görmek

Kahve falında ayın parçalanması görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında ayın parçalanması gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında ayın parçalanması görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayın dünyaya yaklaştığını görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret eder.

Kahve falında ayının doğurduğunu görmek niyetlendiği işlere gireceğine, onlardan büyük hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında ayının kaçtığını görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, ileride saygın bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında nisan ayında kar görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure ayında aşure yemek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir