AnaSayfa / Genel / Kahve falında parça ekmek görmek

Kahve falında parça ekmek görmek

Kahve falında parça ekmek görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, umutlarının çoğalacağına, zafer elde edileceğine, canının sıkılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında parça ekmek gördüyseniz:

  • Kendinizi bazı alevlenmiş konuların tam ortasında bulabilirsiniz.

Kahve falında bir parça ekmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parça ekmek görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yerde ekmek parçaları görmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, maddi gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek parçası görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek parçaları görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ekmek parçaları toplamak rahatının ve sağlığının bozulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir parça ekmek yemek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde ekmek parçası görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir