AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşağıya düşmek

Kahve falında aşağıya düşmek

Kahve falında aşağıya düşmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bolluk içine olacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeden bilmek veya anlamak imkansızdır.

Kahve falında binadan aşağıya düşmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında baş aşağı düşmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten aşağıya düşmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına delalettir.

Kahve falında aşağıya düşmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek yapacağı planların altüst olacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla aşağı düşmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı alamet etmektedir.

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evden aşağı düşmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir