AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşağı doğru kaymak

Kahve falında aşağı doğru kaymak

Kahve falında aşağı doğru kaymak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında aşağı doğru kaymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar farklı hayat tarzlarını anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında aşağı doğru kaymak geniş rızık elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşağıya doğru uçmak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden aşağı kaymak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayır aşağı kaymak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak karlı işler alacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret eder.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak üzüntülerin sevince dönüşeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir