AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden aşağı kaymak

Kahve falında bir yerden aşağı kaymak

Kahve falında bir yerden aşağı kaymak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden aşağı kaymak gördüyseniz:

  • Plan veya programınızın yaptıklarınızdan daha fazlasına ihtiyacı var.Ani tepkiler aksiliklere veya şanssız durumlara neden olabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı kaymak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, maddi gücünü yitireceğine yorulur.

Kahve falında bir yerden aşağı kaymak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında karda aşağı kaymak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş aşağı kaymak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında aşağı doğru kaymak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, hediyeler ve elbiseler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir