AnaSayfa / Genel / Kahve falında adını soyadını yazmak

Kahve falında adını soyadını yazmak

Kahve falında adını soyadını yazmak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, çok güzel günler görüleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında adını soyadını yazmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sezgileriniz artıyor.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adını soyadını yazmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında adını soyadını söylemek borçlarınızın canınızı sıkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işaret eder.

Kahve falında kendi adını soyadını görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Kahve falında adını soyadını görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soyadını yazmak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında soyadı görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soyadını görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir