AnaSayfa / Genel / Kahve falında adını soyadını görmek

Kahve falında adını soyadını görmek

Kahve falında adını soyadını görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, zor zamanlar yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında adını soyadını gördüyseniz:

  • Sizi heyacanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, maddi güç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında adını soyadını yazmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında adını soyadını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendi adını soyadını görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adını soyadını söylemek maddi anlamda güç kaybedeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kendi soyadını görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında soyadı değiştiğini görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında soyadını yazmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir