AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi adını soyadını görmek

Kahve falında kendi adını soyadını görmek

Kahve falında kendi adını soyadını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi adını soyadını gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Kahve falında adını soyadını söylemek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında adını soyadını görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işarettir.

Kahve falında adını soyadını yazmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi adını soyadını görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında soyadı değiştiğini görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, sorunlarını unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soyadı görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, aylık gelirinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında soyadını yazmak sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir