AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyadını görmek

Kahve falında soyadını görmek

Kahve falında soyadını görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında soyadını gördüyseniz:

  • Ani sinirsel patlamalara karşı ihtiyatlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adını soyadını görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında soyadının değiştiğini görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi soyadını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soyadını değiştirmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet eder.

Kahve falında soyadını yazmak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında soyadı değiştiğini görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayır dualarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soyadı değiştirmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir