AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda solucan görmek

Kahve falında kolunda solucan görmek

Kahve falında kolunda solucan görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, bazı kayıplar olabileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, böylece yüzünün güleceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, kendisini korumaya alacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda solucan gördüyseniz:

  • İş birliği yapılması gereken, ortaklık ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda konuyu ilgilendiren kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kolunda solucan görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kolundan solucan çıktığını görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun solucan görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, büyük bir yenilgi alacağına delalet eder.

Kahve falında bacağında solucan görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında sırtında solucan görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kulakta solucan görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında solucan yemek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir