AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan kan aktığını görmek

Kahve falında kolundan kan aktığını görmek

Kahve falında kolundan kan aktığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, mevki edineceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulur.

Kahve falında kolundan kan aktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Kahve falında kolundan kan aktığını görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ayağından kan aktığını görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, dertlerin ve sorunların artacağına alamet eder.

Kahve falında vücuttan kan aktığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek maneviyatının çökeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinden kan aktığını görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında elinden kan akmasını görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret eder.

Kahve falında damardan kan aktığını görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kafasından kan aktığını görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir