AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda yılan görmek

Kahve falında kolunda yılan görmek

Kahve falında kolunda yılan görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda yılan gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında kolunda yılan görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında koluna dolanmış yılan görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında koluna yılan sarılmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, iyi geçineceğine işarettir.

Kahve falında kolundan yılan çıktığını görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalet etmektedir.

Kahve falında baltayla kol kesmek can sıkıcı haberler almaya, maddi olarak üstünlük elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kollarının kesildiğini görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, iş hayatında zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolunun koptuğunu görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir