AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi kol saati görmek

Kahve falında kahverengi kol saati görmek

Kahve falında kahverengi kol saati görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, refahının ve varlığının artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi kol saati gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında kahverengi kol saati görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi saat görmek işlerinin bozulacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi kol çantası görmek kazancından başkalarına da vereceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan saat çıkarmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, büyük kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol saatini suya düşürmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kol saati görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kol saati görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, beddua ve ah alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir