AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saatini başkasına vermek

Kahve falında kol saatini başkasına vermek

Kahve falında kol saatini başkasına vermek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kazancında bereketin artacağına, başarıyla geleceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol saatini başkasına vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte hareket etmeniz veya çalışmanız durumunda özel yaşamınızda mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kol saat satın almak tatsızlıkların yaşanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın renginde kol saati görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında altın kol saat takmak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati takmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saati hediye etmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saat takmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kol saati takmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir