AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine iğne yapıldığını görmek

Kahve falında birine iğne yapıldığını görmek

Kahve falında birine iğne yapıldığını görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Kahve falında birine iğne yapıldığını gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri siz çok fazla beğeniyor.

Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişine iğne yapıldığını görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ruhsal olarak etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına iğne yapıldığını görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, kötü noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında iğne yapılmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birine iğne yapıldığını görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bacağına iğne yapıldığını görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne yapıldığını görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe iğne yapıldığını görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir