AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolun yandığını görmek

Kahve falında kolun yandığını görmek

Kahve falında kolun yandığını görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ekmeğinin azalacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kolun yandığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında birinin kolunun yandığını görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolun yandığını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına alamet eder.

Kahve falında kolumun yandığını görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun yandığını görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kollarının yandığını görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında buğdayın yandığını görmek ticaret ehli kimse olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin yandığını görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalet eder.

Kahve falında elektrik direğinin yandığını görmek refah düzeyinin artacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir