AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarının yandığını görmek

Kahve falında kollarının yandığını görmek

Kahve falında kollarının yandığını görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kollarının yandığını gördüyseniz:

  • Stresli, telaşlı veya endişeli arkadaşları ya da aile üyelerini yatıştırma görevi size düşebilir.

Kahve falında kolumun yandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kolunun yandığını görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kollarının yandığını görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, başarılarının takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında kolun yandığını görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun yandığını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanın yandığını görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakların yandığını görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında evde soba yandığını görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir