AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolumun yandığını görmek

Kahve falında kolumun yandığını görmek

Kahve falında kolumun yandığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kolumun yandığını gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanın.

Kahve falında kolumun yandığını görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kollarının yandığını görmek işsiz kalmaya, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunun yandığını görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kolunun yandığını görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolun yandığını görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayrağın yandığını görmek helal rızka kavuşacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında arabamın yandığını görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerin yandığını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir