AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin yandığını görmek

Kahve falında denizin yandığını görmek

Kahve falında denizin yandığını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, ortak edineceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında denizin yandığını gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri veya ele geçen bilgileri deşifre etmek zor olabilir.

Kahve falında denizin yandığını görmek özgüveninin yerine geleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde geminin yandığını görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işarettir.

Kahve falında denizde yandığını görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında montunun yandığını görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Kahve falında etrafın yandığını görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir bahçenin yandığını görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinin yandığını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, malvarlığının artacağına inanılır.

Kahve falında caminin yandığını görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir