AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu yok görmek

Kahve falında kolu yok görmek

Kahve falında kolu yok görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işarettir.

Kahve falında kolu yok gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Kahve falında kolu yok görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kolunu yok görmek inancından sapacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dağın yok olduğunu görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında evinin yok olduğunu görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında okulda yoklama almak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sevinçli haberler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın yok olduğunu görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalettir.

Kahve falında parmak yok görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayın yok olduğunu görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir