AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak yok görmek

Kahve falında parmak yok görmek

Kahve falında parmak yok görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulur.

Kahve falında parmak yok gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Kahve falında parmak yok görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayın yok olduğunu görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yok etmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında elleri yok görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında her şeyin yok olduğunu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında kaşlarının yok olduğunu görmek kendisini geliştireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden yok olmak saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin yok olduğunu görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir