AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu yok görmek

Kahve falında kolunu yok görmek

Kahve falında kolunu yok görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu yok gördüyseniz:

  • Sosyal etkinler içinde son derece başarılısınız.

Kahve falında kolunu yok görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında kolu yok görmek keyfin kaçacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin yok olduğunu görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evinin yok olduğunu görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının yok olduğunu görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayın yok olduğunu görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine inanılır.

Kahve falında yokus tırmanmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş yok görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir