AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın yok olduğunu görmek

Kahve falında mezarın yok olduğunu görmek

Kahve falında mezarın yok olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hoş muhabbette olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına inanılır.

Kahve falında mezarın yok olduğunu gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Kahve falında mezarın yok olduğunu görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokus yukarı çıkmak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında dişi yok görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında her şeyin yok olduğunu görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında işyerinin yok olduğunu görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kolu yok görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında okulda yoklama almak parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir