AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın yok olduğunu görmek

Kahve falında dağın yok olduğunu görmek

Kahve falında dağın yok olduğunu görmek kötü günler yaşayacağına, kötü olayların meydana geleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Kahve falında dağın yok olduğunu gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında dağın yok olduğunu görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanı yok etmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokus tırmanmak yüksek mevkilere getirileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın yok olduğunu görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda yoklama almak isteklerini yerine getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yok olduğunu görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulur.

Kahve falında cini yok etmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine alamet eder.

Kahve falında denizin yok olduğunu görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir