AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi soyadını görmek

Kahve falında kendi soyadını görmek

Kahve falında kendi soyadını görmek şansa, çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı işler yapacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, borçlanıp, hasta olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendi soyadını gördüyseniz:

  • Etkileme şansınız olmayan durumları etkilemek için ısrarcı olmanız sizi zorlayabilir.

Kahve falında soyadını değiştirmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kızlık soyadını görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kalp kırmayacağına yorulur.

Kahve falında kendi soyadını görmek dertlerine derman arayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soyadı değiştirmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin soyadını almak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında soyadı görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında adını soyadını görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir