AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltukda oturmak

Kahve falında koltukda oturmak

Kahve falında koltukda oturmak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, başarıların artacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında koltukda oturmak gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı güçlendirebilir veya eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında araba koltuğunda oturmak içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında deri koltukta oturmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdür koltuğuna oturmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, onu alkışlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında arabada arka koltukta oturmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın koltuğuna oturmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltukda oturmak parasının ve canın güvende olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Kahve falında ön koltuğa oturmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir