AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk kanepe görmek

Kahve falında koltuk kanepe görmek

Kahve falında koltuk kanepe görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk kanepe gördüyseniz:

  • Net olmayan konularda daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında koltuk kanepe görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yolunun açılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kanepe görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski kanepe görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kanepe görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kanepe örtüsü görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni kanepe almak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanepenin kırıldığını görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, haklılığının anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve kanepe almak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir