AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük koltuk görmek

Kahve falında küçük koltuk görmek

Kahve falında küçük koltuk görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük koltuk gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Kahve falında küçük koltuk görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni koltuk görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında koltuk mobilya görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltukta uyumak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altında saç görmek hayırlı işlere girileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuğun yırtıldığını görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir