AnaSayfa / Genel / Kahve falında beğendiği birini görmek

Kahve falında beğendiği birini görmek

Kahve falında beğendiği birini görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına inanılır.

Kahve falında beğendiği birini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Kahve falında terlik beğenmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına delalet eder.

Kahve falında erkeği beğenmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ev beğenmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömlek beğenmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beğendiğin kızı görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk beğenmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir şeyi beğenmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kızı beğenmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir