AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altını siyah görmek

Kahve falında koltuk altını siyah görmek

Kahve falında koltuk altını siyah görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, yokluğun biteceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altını siyah gördüyseniz:

  • Mükemmel görünmeyen şeylere henüz konsantre olmamanızda fayda var.

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altını siyah görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah koltuk görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah deri koltuk görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, malında azalmaya alamet etmektedir.

Kahve falında siyah koltukta oturmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı siyah koltuk görmek refahının ve varlığının artacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında siyah koltuk takımı görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında deri siyah koltuk görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir